Over Goesting
De korte versie van het verhaal hoe Goesting wijn en spijs geboren is.
Beleving en wijn
Mijn achtergrond is een technische. Ik ben gespecialiseerd in datamanagement. De laatste jaren help ik bedrijven om met data hun klantbeleving te verbeteren.
Enkele jaren geleden ben ik me meer in wijn gaan verdiepen, omdat ik wijn ontzettend lekker vind, maar ook om in een winkel een goede keuze te kunnen maken. Na de SDEN3-opleiding werd mijn honger naar kennis over wijn eigenlijk alleen maar groter. Ik besloot daarom de vinologenopleiding te gaan volgen. In 2020 heb ik deze geweldige opleiding succesvol afgerond. Sindsdien mag ik mezelf dus register vinoloog noemen.
En nu komen (klant)beleving en wijn samen, want wat een geweldige beleving kan het drinken van wijn, al dan niet in combinatie met lekker eten, zijn! Dat wil ik mensen laten ervaren en daarom is Goesting wijn en spijs geboren.